📌 گزارش تصویری از حضور سرپرست و دبیر کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در 24امین کنگره ملی و 10امین کنگره بین‌المللی سالیانه پژوهشی و فناوری

📆 ۱۲ تا ۱۴ مهرماه ۱۴۰۲

✅همچنین در حاشیه کنگره، نشست مشترک دبیران و سرپرستان کمیته های تحقیقات و فناوری کشور با دکتر رضایی دبیر کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی، و جلسه سرپرستان و دبیران کلان منطقه ۳ انجام شد.

💠در این جلسه که ظهر پنجشنبه ۱۳ مهر ماه و در سالن رودکی سالن همایش برج میلاد برگزار شد،سرپرستان و دبیران کمیته ها از ده منطقه آمایشی به بیان چالش های موجود در روند فعالیتی کمیته ها و نقطه نظرات و ارائه پیشنهادات برای برنامه ریزی های آتی پرداختند.

📌سرکارخانم دکتر ویدا قاسمی سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی و همچنین خانم مقدسه معصومیان دبیر کمیته در این کنگره حضور داشتند.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید