دانلود گواهی های کارگاه Prism به صورت یکجا

3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

• محمدرضا رنجبر
    13 مهر 1402 6:43 ق.ظ

📌 امکان دسترسی شرکت کنندگان محترم به گواهی های کارگاه آموزش نرم افزار Prism به تدریس سرکار خانم دکتر بهناز علافچی که در تاریخ‌ ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد هم اکنون بر روی سایت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی اسدآباد مقدور است .

📌ضمن تشکر از استقبال شما عزیزان لازم به ذکر است، با توجه به روند اتوماتیک صدور گواهی های کارگاه، علاوه بر تطابق نام و نام خانوادگی کامل در محیط اسکای روم و فرم پرس لاین جهت ثبت اطلاعات، که در جلسه کارگاه چندین بار مورد تاکید قرار گرفته بود، مدت زمان حضور نیز در نظر گرفته شده است.
    در صورتی که در حین ثبت نام کاربری در مدت زمان کارگاه، با ایرادی رو به رو شده اید و نیاز به هماهنگی با تیم برگزار کننده وجود دارد، لطفا مشخصات صحیح خود (نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و رشته تحصیلی، نام کاربری حاضر در جلسه) و عنوان کارگاه را به  صورت ایمیل با موضوع : ” اصلاح مشخصات شرکت کنندگان کارگاه «نام کارگاه» – «نام مدرس»”  به آدرس Src@asaums.ac.ir ارسال نمایید.

پاسخ
  • سلام روز بخیر.
    چرا نمیتونم فایل گواهی رو دانلود کنم؟

پاسخ

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید