دانلود گواهی های کارگاه ثبت اختراع و مالکیت فکری به صورت یکجا

5 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

• محمدرضا رنجبر
    15 شهریور 1402 8:35 ق.ظ

📌📌 امکان دسترسی شرکت کنندگان محترم کارگاه آموزشی ثبت اختراع و‌ مالکیت فکری به تدریس سرکار خانم دکتر هاجر صادقی که در تاریخ‌ ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد هم اکنون بر روی سایت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی اسدآباد موجود است .
    📌 📌 ❌❌❌اطلاعیه❌❌❌

📌ضمن تشکر از استقبال شما عزیزان لازم به ذکر است، با توجه به روند اتوماتیک صدور گواهی های کارگاه، علاوه بر تطابق نام و نام خانوادگی کامل در محیط اسکای روم و فرم پرس لاین جهت ثبت اطلاعات، که در جلسه کارگاه چندین بار مورد تاکید قرار گرفته بود، مدت زمان حضور نیز در نظر گرفته شده است.
    در صورتی که در حین ثبت نام کاربری در مدت زمان کارگاه، با ایرادی رو به رو شده اید و نیاز به هماهنگی با تیم برگزار کننده وجود دارد، لطفا مشخصات صحیح خود (نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و رشته تحصیلی) و عنوان کارگاه را به  صورت ایمیل با موضوع : ” اصلاح مشخصات شرکت کنندگان کارگاه «نام کارگاه» – «نام مدرس»”  به آدرس ایمیل Src@asaums.ac.ir ارسال نمایید.

• سهیلا رضانژاد پیشخانی
    17 شهریور 1402 7:35 ب.ظ

گواهی

• سهیلا رضانژاد پیشخانی
    17 شهریور 1402 8:43 ب.ظ

سلام
    گواهی من صادر نشده با اینکه با نت خیلی خیلی ضعیف سعی کردم با هر بار پرت شدن وارد کلاس شوم

• آزاده عالی محمودی
    18 شهریور 1402 10:37 ق.ظ

سلام گواهی بنده صادر نشده ،فرم پر کردم و سر کلاس حضور داشتم

• رقیه دانشمند
    25 شهریور 1402 6:35 ق.ظ

سلام و عرض ادب
    گواهی بنده صادر نشده، فرم هم پر کردم و در کلاس حضور داشتم.
    باتشکر

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید