دانلود گواهی های کارگاه آموزشی روایی و پایایی ابزار به صورت یکجا

10 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

• محمدرضا رنجبر
    12 شهریور 1402 5:52 ق.ظ

📌📌 امکان دسترسی شرکت کنندگان محترم کارگاه آموزشی روایی و پایایی ابزار به تدریس سرکار خانم دکتر مژده بنایی که در تاریخ‌ ۸ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد هم اکنون بر روی سایت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی اسدآباد موجود است .
    📌 📌 ضمن تشکر از استقبال شما عزیزان لازم به ذکر است، با توجه به روند اتوماتیک صدور گواهی های کارگاه، علاوه بر تطابق نام و نام خانوادگی کامل در محیط اسکای روم و فرم پرس لاین جهت ثبت اطلاعات، که در جلسه کارگاه چندین بار مورد تاکید قرار گرفته بود، مدت زمان حضور نیز در نظر گرفته شده است.
    در صورتی که در حین ثبت نام کاربری در مدت زمان کارگاه، با ایرادی رو به رو شده اید و نیاز به هماهنگی با تیم برگزار کننده وجود دارد، لطفا مشخصات صحیح خود (نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و رشته تحصیلی) و همچنین نام کاربری که با آن در جلسه حضور داشته اید در قسمت کامنت های پست گواهی ها در کانال تلگرام کمیته تحقیقات به آدرس زیر ارسال فرمایید.

پاسخ
    • سلام وقتتون بخیر زینب تمدن هستم با همین نام هم در کارگاه حضور داشتم ولی گواهی برام صادر نشده همین الان مشخصات رو در کامنت ها ارسال کردم
      تنها مشکلی که داشتم به دلیل ضعیف بودن نت یه بار از کلاس پرت شدم بیرون فک میکنم برای همین گواهی صادر نشده
      لطفاً پیگیری کنید

حتی در لینک ثبت گواهی هم نام نویسی کردم
    ایمیل پیگیری هم ارسال کردم اما‌پاسخی داده نشد

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید